Incredibil! Mama lui Ponta isi desfiinteaza fiul inainte de alegeri

Portretele celor doi candidati, realizate de regizorul Florin Iepan si difuzate miercuri seara de DIGI 24, sunt, din multe puncte de vedere, interesante. Si-a intors fara sa clipeasca fata de la evenimentele sangeroase din Piata Universitatii, a pus in dulap tot ce i se paruse grotesc si condamnabil la Mineriada din 13-15 iunie 1990 si a fugit rapid in bratele calaului Ilici, un comunist lipsit de scrupule, dar probabil un model la care Ponta continua sa se raporteze atunci cand isi face UPDATE la planurile de cariera.

acum 109 luni (13 Nov 2014)

Portretele celor doi candidati, realizate de regizorul Florin Iepan si difuzate miercuri seara de DIGI 24, sunt, din multe puncte de vedere, interesante.

Unul din materiale, insa, cel dedicat lui Victor Ponta, contine un detaliu care-l face cap de pluton.

Cel mai probabil, femeia nu isi da seama de gafa, dar marturia ei e esentiala.

Policromia cameleonismului lui Victor Ponta se iveste in toata splendoarea atunci cand doamna Naum dezvaluie ca fiul sau a intrat in partidul lui Ion Iliescu doar pentru a avansa cat mai repede in profesie si in societate.

Si-a intors fara sa clipeasca fata de la evenimentele sangeroase din Piata Universitatii, a pus in dulap tot ce i se paruse grotesc si condamnabil la Mineriada din 13-15 iunie 1990 si a fugit rapid in bratele calaului Ilici, un comunist lipsit de scrupule, dar probabil un model la care Ponta continua sa se raporteze atunci cand isi face UPDATE la planurile de cariera. Pentru tanarul Victor Ponta nu a contat nimic, nici mortii, nici ranitii, nici dezastrul de imagine care a lovit atunci tara. Ce gri a fost dansul de atunci al premierului, mai ales cand te gandesti ca mama acestuia deplange in documentarul de pe DIGI 24 violentele de neinteles din timpul mineriadei, considera ca ea si baiatul sau au avut mare noroc sa scape nevatamati si rememoreaza cum oameni batuti erau tarati si apoi lasati sa se chinuie in plina strada, tocmai in centrul Capitalei!

Si asa a fost, Iliescu si Nastase i-au dat acea sansa, spre deosebire, probabil, de liberalii respectivelor vremuri. E drept, cuscra lui Ilie Sarbu nu ne spune de ce nu a mai continuat Victoras cu ei, cu liberalii, dar putem presupune si singuri ca PNL-ul de atunci nu i-a dat "o sansa".

Mai mult, Mihai Deacu, un fost coleg de liceu al lui Victor Ponta, isi aminteste in filmul lui Iepan ce reprosuri dure ii adresa Ponta in 1990: ca e un neocomunist retrograd (pentru ca domnul Deacu veadea in Ion Iliescu un progresist); c... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro