INCREDIBIL! Decizia luata de JUDECATORI in cazul femeii acuzata ca si-a RAPIT COPILUL din Canada

INCREDIBIL! Decizia luata de JUDECATORI in cazul femeii acuzata ca si-a RAPIT COPILUL din Canada

Judecatorul Adrian Podar de la Curtea de Apel Bucuresti explica faptul ca Ana Maria Nedelcu a fost acuzata de autoritatile judiciare din Canada ca, in luna mai 2014, a parasit aceasta tara, plecand in Romania, impreuna cu copilul sau minor, fara acordul tatalui, rapindu-l, prin incalcarea ordinului de custodie emis de catre o instanta judiciara canadiana, fapte ce constituie infractiunea de rapire, cu incalcarea unui ordin de custodie, prevazuta de dispozitiile art.282 alin.1 din Codul penal canadian.

acum 88 luni (24 May 2016)

Judecatorii au admis marti cererea de extradare formulata de autoritatile judiciare canadiene in cazul Anei Maria Nedelcu, acuzata ca si-a rapit propriul copil nascut in Canada si l-a adus in Romania.

Mai mult, Curtea de Apel Bucuresti a dispus ca Ana Maria Nedelcu sa fie arestata in vederea extradarii, insa aceasta hotarare nu este executorie si se aplica de la data ramanerii definitive a acestei decizii, potrivit Agerpres..

Judecatorul Adrian Podar de la Curtea de Apel Bucuresti explica faptul ca Ana Maria Nedelcu a fost acuzata de autoritatile judiciare din Canada ca, in luna mai 2014, a parasit aceasta tara, plecand in Romania, impreuna cu copilul sau minor, fara acordul tatalui, rapindu-l, prin incalcarea ordinului de custodie emis de catre o instanta judiciara canadiana, fapte ce constituie infractiunea de rapire, cu incalcarea unui ordin de custodie, prevazuta de dispozitiile art.282 alin.1 din Codul penal canadian. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro