Incotro se duce PSD? "Crescand intre baroni, Liviu Dragnea a deprins metodele cele mai bune de a-i controla"

Incotro se duce PSD?

> Codrin Stefanescu a pus "camaradului" Dragnea o intrebare la care nu a primit un raspuns, dar a aflat imediat ca functia sa de secretar-general adjunct nu va mai exista dupa congresul PSD de la sfarsitul acestei saptamani. Vicepresedintii alesi in functie de criteriul regional nu vor insemna nimic altceva decat un cor de laudatori, iar cele opt doamne ii vor fi profund recunoscatoare presedintelui Dragnea pentru viziunea sa progresista de a instaura paritatea de gen la varful partidului.

acum 23 luni (5 Mar 2018)

>

Codrin Stefanescu a pus "camaradului" Dragnea o intrebare la care nu a primit un raspuns, dar a aflat imediat ca functia sa de secretar-general adjunct nu va mai exista dupa congresul PSD de la sfarsitul acestei saptamani. Doi premieri, ministri, sefi de comisii. Niculae Badalau, cuprins de pasiunea exprimarii epistolare, framantat de incertitudini privind democratia in partid, iata nu se mai afla pe lista de favoriti, iar Claudiu Manda, presedintele comisiei pentru controlul SRI, care i-ar fi luat locul, nici el nu mai e in carti dupa ce a vorbit prea mult cu Liviu Maior.

Crescand intre baroni, Liviu Dragnea a deprins metodele cele mai bune de a-i controla. Vicepresedintii alesi in functie de criteriul regional nu vor insemna nimic altceva decat un cor de laudatori, iar cele opt doamne ii vor fi profund recunoscatoare presedintelui Dragnea pentru viziunea sa progresista de a instaura paritatea de gen la varful partidului.

Liviu Dragnea cunoaste extrem de bine realitatile din PSD, este maestrul jocului de manipulare a nazurosilor baroni locali. Le cunoaste orgoliile, slabiciunile si mai ales lacomia lor nestapanita de a avea functii si a se legana in iluzia ca au o bucata de putere. Nu au sau nu vor mai avea decat atata putere cat considera Liviu Dragnea ca e bine sa le dea.

Inteligenta baronilor nu trece de coteriile zilnice, de intrigile de provincie si de convingerea ca ei reprezinta buricul pamantului. Crescand intre ei, Liviu Dragnea a deprins metodele cele mai bune de a-i controla.

Liviu Dragnea devine cel mai puternic om din tara.

Seful PSD a vazut multe in cariera sa politica a fost de fata la cresterea si descresterea predecesorilor sai, un Adrian Nastase, un Mircea Geoana, un Victor Ponta.

Liviu Dragnea devine cel mai puternic om din tara.

In rest, zero autostrazi, zero cai ferate, zero scoli, zero spitale, zero drumuri. O autocratie care va duce partidul in zona de pop... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro