Inconfundabilul Ilie Nastase, pentru presa franceza: "2015 va fi anul meu erotic"

Inconfundabilul Ilie Nastase, pentru presa franceza:

Trimisa speciala a cotidianului "L'Equipe" la Bucuresti, Sophie Dorgan, a petrecut o zi cu Ilie Nastase - la el acasa, la Palatul Parlamentului, prin oras - si a reusit sa obtina de la el informatii interesante. Despre Academia sa de tenis si despre actiunile filantropice: povesteste despre planurile, despre investitia in Academie, care se ridica deja la 700.000 de euro.

acum 64 luni (6 Jun 2015)

Trimisa speciala a cotidianului "L'Equipe" la Bucuresti, Sophie Dorgan, a petrecut o zi cu Ilie Nastase - la el acasa, la Palatul Parlamentului, prin oras - si a reusit sa obtina de la el informatii interesante. Iata cateva dintre ele, dezvaluite de doartenis.ro:

Despre varsta sa (pe 19 iulie implineste 69 de ani): dupa spusele lui, va fi anul sau erotic.

Despre locuinta sa: si-a amenajat cu meticulozitate de scolar un mic muzeu, ce contine trofee, fotografii, articole de ziar decupate. Fotografiile il infatiseaza impreuna cu mari personalitati, precum Muhammad Ali, Indira Ghandi, Nelson Mandela, Pele, Printesa Grace de Monaco sau Francois Mitterrand (cu dedicatia acestuia) si sunt un prilej de aduceri aminte.

Nu aloca mult timp muzeului, caci nu vrea sa devina prizonierul trecutului: "In Franta se spune ca timpul trece repede, iar in Romania ca noi trecem repede si ca timpul ramane acelasi."

Despre umorul sau proverbial: se mandreste cu faptul ca a fost singurul care ii facea sa rada pe Connors si Borg. Acuzat de un oarecare ca face cinema pe teren, l-a contrazis: "Nu, domnule, eu fac teatru", referindu-se desigur la factorul improvizatie.

Despre cariera de politician: a intrat in parlament la rugamintea unui amic, care vacantase locul inainte de terminarea mandatului si l-a rugat sa-l inlocuiasca. Castiga 1.000 de euro pe luna ca senator, dar spune ca ar plati 2.000 ca sa fie lasat in pace.

Despre femei: demonteaza mitul celor 2.500 cu care s-a culcat si povesteste ca cifra a rostit-o cand biografa sa insista sa-i dea o cifra, desi el ii tot spunea ca e imposibil de dat.

Despre Academia sa de tenis si despre actiunile filantropice: povesteste despre planurile, despre investitia in Academie, care se ridica deja la 700.000 de euro.

Despre bani: ar fi putut castiga de 5 ori mai mult,dar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro