Incidente la protestul din Piata Universitatii. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii, iar traficul din zona a fost partial blocat

Incidente la protestul din Piata Universitatii. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii, iar traficul din zona a fost partial blocat

UPDATE 22:10 Aproximativ 50 de persoane au ramas sa manifesteze in Piata Universitatii, cantand imnul national si facand o hora, relateaza Mediafax. Ulterior, grupul de manifestanti violenti a incercat, pentru a doua oara, sa forteze cordonul de jandarmi din zona Fantanii, din Piata Universitatii, fortele de ordine imobilizandu-l pe unul dintre acestia.

acum 45 luni (1 Dec 2015)

UPDATE 22:10 Aproximativ 50 de persoane au ramas sa manifesteze in Piata Universitatii, cantand imnul national si facand o hora, relateaza Mediafax.

UPDATE 21:40 Traficul de pe Bulevardul Magheru intre Hotel Intercontinental si Piata Universitatii a fost, de asemenea, blocat de protestatari.

UPDATE 21:15 Aproximativ 100 de persoane se afla, la aceasta ora, in Piata Universitatii, dupa ce au mers, in mars, catre clubul Colectiv, relateaza Mediafax. La revenirea in Piata Universitatii, un grup de protestatari, care se afla in centrul intersectiei, a incercat sa forteze cordonul de jandarmi, provocand o busculada. Acestia s-au imbrancit cu fortele de ordine, unul dintre protestatari fiind lovit si cazand la pamant.

Ulterior, grupul de manifestanti violenti a incercat, pentru a doua oara, sa forteze cordonul de jandarmi din zona Fantanii, din Piata Universitatii, fortele de ordine imobilizandu-l pe unul dintre acestia.

Unul dintre protestatari a strigat la jandarmi sa li se alature, sa sarbatoreasca si sa-i dea jos pe hoti. La un moment dat, un grup de protestatari au inceput sa cante Imnul Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro