Incidente la CSA Steaua - Academia Rapid. Zeci de suporteri evacuati, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene

Incidente la CSA Steaua - Academia Rapid. Zeci de suporteri evacuati, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene

UPDATE 21:30 Fanii stelisti au aruncat cu scaune inspre jandarmi, iar acestia au intervenit cu gaze lacrimogene. Lovitura de incepere a fost data de Stefan Iovan, iar in tribuna au fost aruncate mingi de catre jucatorii care au castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in 1986.

acum 59 luni (14 Apr 2018)

UPDATE 21:30 Fanii stelisti au aruncat cu scaune inspre jandarmi, iar acestia au intervenit cu gaze lacrimogene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelisti au inceput sa arunce cu scaune si petarde in directia fortelor de ordine. Meciul a fost intrerupt cateva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, retinand mai multi suporteri stelisti, dar si pe fanul rapidist. Si din galerie stelista au fost evacuati suporteri, dupa ce unii microbisti au aruncat cu fumigene si petarde pe gazon. Stelistii din galeria de la tribuna a II-a au fugit spre peluza rapidistilor, iar jandarmii au intervenit, pentru a calma spiritele. Deoarece fanii stelisti din peluza au continuat "razboiul" cu jandarmii, acestia din urma au intervenit cu gaze lacrimogene, informeaza News.ro Arbitrul Marcel Birsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lacatus sa faca discute cu galeria, iar meciul intrerupt in minutul 25 s-a reluat in minutul 29. *** "Primaria Capitalei va roaga sa nu mai folositi obiecte pirotehnice", a fost mesajul de la statia de amplificare a Arenei Nationale, insa in minutul 3 meciul a fost din nou intrerupt pentru scurt timp din cauza fumigenelor si a petardelor, relateaza News.ro.

12.000 de fani prezenti in galeria Rapidului au afisat un banner cu jucatorii emblematici ai Rapdiului, dar si alte doua pe care scria: "A noastra nebunie visinie, cea mai frumoasa din intreaga Romanie" si "Rapid Bucuresti suntem noi". Din galeria Stelei fac parte circa 7.000 de persoane si au prezentat o coregrafie cu placute argintii si un banner pe care scria "Voinescu, istorie, blazon, magie si furtuna pe gazon". Lovitura de incepere a fost data de Stefan Iovan, iar in tribuna au fost aruncate mingi de catre jucatorii care au castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in 1986. Imagini de la finala din 1986 au fost proiectate pe ecranele arenei la inceputul partidei, iar toti fanii rapidisti au fluierat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro