Incident neobisnuit pe autostrada. Suparat ca a fost jignit dupa ce a fost amendat, un sofer a pornit in urmarirea Politiei: "Au fugit ca sobolanii" VIDEO

Incident neobisnuit pe autostrada. Suparat ca a fost jignit dupa ce a fost amendat, un sofer a pornit in urmarirea Politiei:

Un tanar de 32 de ani din Timisoara a intrat in conflict cu politistii care l-au amendat pentru ca a circulat nejustificat pe banda a doua de pe autostrada. "Cand circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule in functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, avand obligatia sa revina pe prima banda ori de cate ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane", este prevederea legala care reglementeaza circulatia pe drumurile cu mai multe benzi.

acum 46 luni (17 May 2017)

Un tanar de 32 de ani din Timisoara a intrat in conflict cu politistii care l-au amendat pentru ca a circulat nejustificat pe banda a doua de pe autostrada. Eu ma aflam pe banda a doua (de la mijloc), iar masina Politiei se afla pe prima banda (de la margine). Dupa aproximativ 5 - 10 minute de mers masina Politiei a intrat in fata mea si a incetinit brusc, am incetinit si eu si am mers asa in spatele lor 5 - 10 minute.

"Mi-a aratat semne obscene"

Tanarul mai relateaza ca agentul de Politie s-a dus la masina sa sa completeze procesul verbal, dupa care s-a intors la sofer intrebandu-l daca are mentiuni de facut. Soferul, care a refuzat sa semneze procesul verbal, a cerut sa se faca urmatoarea mentiune: "Doresc sa-mi fie aduse probe video sau martori care sa dovedeasca ca am circulat nejustificat pe banda a doua". "In acel moment agentul de Politie m-a intrebat daca vreau sa declar si altceva si i-am spus ca "Nu", iar acesta a plecat la masina de Politie. Vazand ca agentul de Politie nu a scris in declaratie cele spuse de mine m-am dus la masina acestuia (avea geamul deschis) si l-am rugat sa scrie in procesul verbal urmatoarele cuvinte: "Doresc sa imi fie aduse probe video sau martori care sa dovedeasca ca am circulat nejustificat pe banda a doua". Pe urma a inchis geamul si a vrut sa plece, moment in care m-am pus in fata masinii si i-am spus sa scrie in procesul verbal cele spuse de mine, moment in care agentul de Politie mi-a aratat semne obsecene cu degetul mijlociu al mainii", mai povesteste timisoreanul. Am incercat sa il opresc, sa nu iasa din parcare sa il pot filma, dar in cele din urma a reusit sa treaca pe langa mine si sa iasa din parcare. Dupa un timp am reusit sa ii ajung din urma, iar colegul ce se afla cu mine in masina a reusit sa ii filmeze pret de cateva secunde. La un moment dat, acestia, ca sa le pierd urma, au iesit repede de pe autostrada. Au fugit ca sobolanii", a declarat tanarul care este hot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro