Incident la Sibiu. Faur Isaia, cel care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a incercat sa ajunga la presedintele Iohannis

Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul preşedinte Emil Constantinescu, i-a dat marţi un plic şefului statului Klaus Iohannis.

acum 79 luni (21 Jun 2016)

Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul preşedinte Emil Constantinescu, i-a dat marţi un plic şefului statului Klaus Iohannis. El i-a reproșat șefului statului că, deşi a depus un memoriu la Cotroceni in urma cu un an, nu a primit niciun răspuns, transmite Agerpres. ''V-am mai dat un memoriu in urmă cu un un şi nu s-a intamplat nimic'', a spus acesta către Iohannis.

Faur Isaia este cel care in 2000, trecand de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns in preajma fostului preşedinte Emil Constantinescu, aruncandu-i acestuia cerneală pe faţă.

In 2001, el i-a dat o scrisoare preşedintelui Romaniei de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o in judeţul Arad.

In 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi şi poliţişti in timp ce incerca să intre in perimetrul rezervat demnitarilor şi să se apropie de preşedintele de la acea dată, Traian Băsescu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro