Incepe programul "Litoralul pentru toti", editia de primavara. Cat costa primul tau concediu la mare

Incepe programul

Romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Mamaia, Constanta si Eforie vor achita pentru un sejur de sase nopti 205 lei de persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun, 235 de lei de persoana la un hotel de doua stele. Pentru o vacanta de sase nopti in una din aceste statiuni un turist achita 159 de lei daca se cazeaza la un hotel de o stea, 179 de lei la un hotel de doua stele, 199 lei la un hotel de trei stele, 379 de lei la un hotel de patru stele.

acum 107 luni (4 May 2015)

In perioada 4 mai - 19 iunie, pe litoral sunt astepati 10.000 de turisti ce vor putea beneficia de vacante la tarife reduse. In programul ajuns la cea de-a 16-a editie s-au inscris mai multe hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie peste 1.000 de locuri pe serie. Romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Mamaia, Constanta si Eforie vor achita pentru un sejur de sase nopti 205 lei de persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun, 235 de lei de persoana la un hotel de doua stele. Preturile urca pana la 485 de lei la un hotel de patru stele din una din aceste statiuni. Vacanta la un hotel de cinci stele ajunge la un pret de 605 lei de persoana.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese - servite in regim bufet, unde sunt incluse si bauturile. Totodata, cei mici au acces gratuit la locurile de joaca, iar adultii la piscine.

All inclusive la mare

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti pornesc de la 765 lei pentru o persoana si ajung la 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Pentru o vacanta de sase nopti in una din aceste statiuni un turist achita 159 de lei daca se cazeaza la un hotel de o stea, 179 de lei la un hotel de doua stele, 199 lei la un hotel de trei stele, 379 de lei la un hotel de patru stele. Cea mai scumpa vacanta este si in sudul litoralului la hotelurile de cinci stele, un sejur ajungand la 469 de lei. In Eforie puteti petrece o vacanta la preturi scazute la Hotelurile Anca, Philoxenia, Hefaistos, Splendid, in Costinesti la Hotel Regal si Belvedere.

Cei care vor veni pe litoral in aceasta perioada vor putea vizita gratuit Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta, Muzeul de Arta sau Muzeul de la Topalu, unde se afla picturi celebre ale artistilor romani. De asemenea, vor putea face excursii la Cetat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro