Incep duelurile la "Vocea Romaniei": un concurent ia o decizie neasteptata in prima runda de confruntari

Vineri, de la 20:30, avem parte de o seara senzationala la "Vocea Romaniei", vedem o demonstratie de breakdance din partea unui concurent, iar antrenorii se intrec in dansuri originale: Tudor le arata colegilor lui cateva miscari din dansul economic, iar Loredana reuseste sa ii faca pe toti sa se ridice de pe scaune si sa danseze impreuna dansul pe sapte.

acum 43 luni (21 Oct 2016)

In prima runda de confruntari vom asculta duete memorabile, formate din voci senzuale, puternice, pline de sensibilitate si emotie, iar printre piesele care vor fi interpretate se afla "Take Me To Church", "When the Wild Roses Grow" sau "Can't Stop the Feeling".

In ciuda faptului ca se vor confrunta vineri, doua concurente au devenit cele mai bune prietene si il vor determina pe antrenorul lor sa le spuna: "Eu ma bazez ca doua femei care-si doresc foarte mult sa reuseasca si in muzica si in viata o sa-si arate coltii mai cu sti".

Vom avea parte si de rock, adus in competitie de doua voci puternice, care vor crea un duet exploziv si vor starni comentarii si reactii savuroase in randul antrenorilor.

Vineri, de la 20:30, avem parte de o seara senzationala la "Vocea Romaniei", vedem o demonstratie de breakdance din partea unui concurent, iar antrenorii se intrec in dansuri originale: Tudor le arata colegilor lui cateva miscari din dansul economic, iar Loredana reuseste sa ii faca pe toti sa se ridice de pe scaune si sa danseze impreuna dansul pe sapte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro