Incendiul din Colectiv: Un tanar de 22 de ani este a 64-a victima care a murit in spital

Un tanar de 22 de ani din Petrosani este cea de-a 64-a victima a incendiului din clubul Colectiv. In urma incendiului din clubul Colectiv, 64 de persoane si-au pierdut viata, dintre care 27 in data de 30 octombrie, iar 147 de pacienti au fost internati, 43 au fost transferati in spitale din strainatate, iar 104 au ramas in 13 spitale din Romania.

acum 55 luni (14 Mar 2016)

Un tanar de 22 de ani din Petrosani este cea de-a 64-a victima a incendiului din clubul Colectiv. Radu Eduard Sienerth a decedat, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Radu Eduard Sienerth a fost student la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. El a activat in domeniul consultantei financiare la o banca de top din Romania si a efectuat un stagiu de practica la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Potrivit sefului Sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a unitatii medicale, prof. Ioan Lascar, tanarul a fost intr-o stare foarte grava inca de la internarea in spital.

"Pacientul era intr-o stare foarte grava inca de la internarea in spital, fiind atunci resuscitat. Pacientul, de-a lungul timpului, a facut toate complicatiile posibile si, cu ajutorul nostru, a reusit sa supravietuiasca pana astazi - un efort de patru luni si jumatate.

La inceputul lunii, seful Sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, prof.

In urma incendiului din clubul Colectiv, 64 de persoane si-au pierdut viata, dintre care 27 in data de 30 octombrie, iar 147 de pacienti au fost internati, 43 au fost transferati in spitale din strainatate, iar 104 au ramas in 13 spitale din Romania. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro