Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului: "Am urcat pana la ultimul etaj, unde se auzeau strigate de ajutor"

Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului:

Flacarile au pornit din locuinta unui batran si s-au extins imediat si la apartamentul vecin. Imediat au ajuns si colegii de la ISU, a caror interventie a fost foarte prompta, insa am ramas si noi sa ajutam la evacuarea celorlalti locatari", a declarat, pentru Adevarul, Bogdan Aristantoiu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Pitesti.

acum 48 luni (3 Nov 2016)

Flacarile au pornit din locuinta unui batran si s-au extins imediat si la apartamentul vecin. Un echipaj al Politiei Locale Pitesti a ajuns la fata locului inainte de sosirea ISU. Agentii nostri au intervenit imediat si au reusit evacuarea primelor patru persoane: proprietarul apartamentului, un pensionar care avea deja arsuri, doi copii minori din apartamentul vecin si tatal acestora. Imediat au ajuns si colegii de la ISU, a caror interventie a fost foarte prompta, insa am ramas si noi sa ajutam la evacuarea celorlalti locatari", a declarat, pentru Adevarul, Bogdan Aristantoiu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Pitesti.

Personal, a sarit in ajutorul locatarilor de la etajele superioare.

"Am urcat pana la ultimul etaj unde se auzeau strigate de ajutor. Vreau sa-l felicit mai ales pe colegul meu Giani Uta, cel care si-a riscat cel mai mult viata dintre noi, ca sa ajute la evacuarea locatarilor, si pe pompierii ISU Arges", a mai declarat Bogdan Aristantoiu. Una singura, proprietarul apartamentului de la care a pornit incendiul, a ajuns la spital cu arsuri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro