Incendiu la un imobil al Facultatii de Mecanica din Craiova. Focul a fost stins dupa mai bine de patru ore

Incendiu la un imobil al Facultatii de Mecanica din Craiova. Focul a fost stins dupa mai bine de patru ore

VIDEO Pompierii s-au deplasat la fata locului cu cinci autospeciale In urma incendiului nu s-au inregistrat victime, fiind distrusa mansarda respectiva pe o suprafata de mai bine de 300 de metri patrati, echipele de interventie reusit sa salveze autovehiculele parcate in apropierea cladirii si bunuri materiale din laboratoare.

acum 45 luni (9 Apr 2018)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, luni dimineata, in jurul orei 3.45 a fost primit un apel prin care pompierii erau anuntati cu privire la producerea unui incendiu la o cladire situata pe strada Arhitect Ion Mincu din municipiul Craiova.

VIDEO

Focul izbucnit la un incendiu al Facultatii de Mecanica din Craiova a fost stins dupa mai bine de patru ore

Reprezentantii ISU au mai precizat ca interventia a fost una complexa din cauza faptului ca in curtea interioara, dar si pe strada adiacenta respectivului imobil erau parcate multe autovehicule fapt care a pus ceva probleme privind crearea dispozitivului de interventie.

VIDEO

Pompierii s-au deplasat la fata locului cu cinci autospeciale

In urma incendiului nu s-au inregistrat victime, fiind distrusa mansarda respectiva pe o suprafata de mai bine de 300 de metri patrati, echipele de interventie reusit sa salveze autovehiculele parcate in apropierea cladirii si bunuri materiale din laboratoare.

Pompierii au mentionat ca o cauza probabila a incendiului a constituit-o focul facut in spatele cladirii respective, de persoane necunoscute, fiind descoperite acolo roti si deseuri textile, flacarile propagandu-se ulterior la imobilul Facultatii de Mecanica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro