Incearca acest joc pe mobil si vei ajuta la dezvoltarea de noi teste pentru diagnosticarea dementei! Doua minute de jucat echivaleaza cu 50 de ani de cercetare

Incearca acest joc pe mobil si vei ajuta la dezvoltarea de noi teste pentru diagnosticarea dementei! Doua minute de jucat echivaleaza cu 50 de ani de cercetare

Deutsche Telekom, una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din lume, anunta lansarea unui joc inovator pentru dispozitivele mobile, intitulat Sea Hero Quest, care imbina placerea de a juca cu sustinerea unei cauze pentru binele comunitatii. Setul de date pe care il genereaza aplicatia Sea Hero Quest realizata de Deutsche Telekom este fara precedent, avand in vedere ca pana acum aceste tipuri de investigatii presupuneau o coordonare pe durata a cativa ani si ne ofereau in cel mai bun caz o imagine rapida despre cum se comporta un esantion redus de voluntari. Asigurarea accesului comunitatii de cercetatori la un set de date cu sursa deschisa de acest tip, la aceasta scara si intr-o perioada de timp atat de scurta este exact tipul de inovatie necesara pentru a accelera progresul in cercetarea dementei".

acum 94 luni (5 May 2016)

Deutsche Telekom, una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din lume, anunta lansarea unui joc inovator pentru dispozitivele mobile, intitulat Sea Hero Quest, care imbina placerea de a juca cu sustinerea unei cauze pentru binele comunitatii.

Sea Hero Quest este un joc pentru dispozitive mobile disponibil pe mai multe platforme si conceput special pentru a contribui la dezvoltarea intelegerii cu privire la orientarea in spatiu si la modul de functionare a zonei responsabile cu miscarea din creierului uman.

Conform raportului The Global Impact of Dementia (2013 - 2050), aceasta boala va afecta 135 de milioane de oameni la nivel global pana in 2050.

Pentru multi dintre cei care sufera de dementa, unul dintre primele efecte pe care le resimt este limitarea abilitatilor de constientizare a spatiului, acestia pierzandu-si capacitatea de a se orienta chiar si in locurile si mediile bine cunoscute.

Generarea de referinte globale legate de modul in care ne orientam in spatiu este recunoscuta ca un pas esential pentru dezvoltarea unor noi teste de diagnosticare a bolilor care cauzeaza dementa.

In acest moment, se deruleaza noi studii clinice care aduc speranta in ceea ce priveste posibilitatea de a incetini efectele bolii Alzheimer, cea mai frecventa cauza a dementei.

"Ne bucura ca Telekom Romania poate contribui la un asemenea proiect extraordinar de cercetare mondiala. Miza unui numar cat mai mare de jucatori este importanta pentru noi toti, asadar, va provoc sa facem bine sa ne jucam!"

Dementa este o boala care ii priveaza pe cei dragi de capacitatea de a-si impartasi amintirile.

Hans-Christian Schwingen, Chief Brand Officer Deutsche Telekom a declarat in cadrul conferintei : "Deutsche Telekom crede in puterea de a impartasi. Stiam ca trebuie sa existe o cale pentru a le permite tuturor sa ne ofere din timpul lor astfel incat sa putem fi cu un pas mai aproape de o descoperire re... Citeste intreg articolul pe evz.ro