Inca un soc in Liga I: Astra Giurgiu NU a primit licenta UEFA pentru participarea in sezonul viitor al europenelor

Inca un soc in Liga I: Astra Giurgiu NU a primit licenta UEFA pentru participarea in sezonul viitor al europenelor

Gruparea finantata de Ioan Niculae nu a indeplinit criteriul financiar, conform manualului de licentiere, depunand actele prin care dovedea achitarea datoriilor dupa expirarea termenului. Oficialul gruparii giurgiuvene este optimist in ceea ce priveste sansele de obtinere a licentei la Comisa de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere.

acum 104 luni (17 Apr 2015)

Gruparea finantata de Ioan Niculae nu a indeplinit criteriul financiar, conform manualului de licentiere, depunand actele prin care dovedea achitarea datoriilor dupa expirarea termenului.

"E o tampenie ce au facut cei de la comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. E vorba de rautate aici, nu de altceva. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30. Au zis ca trebuia sa le aducem pana pe data de 14, dar a fost Pastele pentru toata lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat. A fost vorba de rautate, nici nu inteleg cine are de castigat din asa ceva", a declarat Buduru pentru Mediafax. Oficialul gruparii giurgiuvene este optimist in ceea ce priveste sansele de obtinere a licentei la Comisa de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere. Am facut dovada platii la toate, numai ca au fost depuse dupa data de 14, cand au spus ei", a adaugat Buduru. Astra Giurgiu este cel de-al doilea club, dupa CS Universitatea Craiova care nu primeste dreptul de participare in editia viitoare a cupelor europene. Gruparea olteana nu a primit licenta deoarece nu este afiliata de minimum trei ani ca membru al Federatiei Romane de Fotbal. De asemenea, echipele aflate in insolventa nu pot evolua in Europa, in aceasta situatie regasindu-se Rapid, Universitatea Cluj, Otelul Galati, Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploiesti si FC Brasov.

Citeste si:

CFR Cluj, campioana in 2012, ca si retrogradata in 2015: ce a remarcat Deac, jucatorul care a prins ambele perioade ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro