Inca un scandal intre romani si unguri la un eveniment sportiv din Cluj. "Am incercat cu disperare sa le explicam ca sunt copii si femei insarcinate cu noi"

Inca un scandal intre romani si unguri la un eveniment sportiv din Cluj.

Acesta spune ca el si prietenii sai fac parte dintr-o galerie a echipei de fotbal CFR 1907 Cluj numita "KVSC 1907" si ca de 8 ani organizeaaz un turneu de fotbal pentru amatori numita Cupa KVSC, la care iar parte echipe din Transilvania, Ungaria si Slovacia. Apel si de la politisti Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, politistii s-au sesizat din oficiu si fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si incaierare: "Cei care cunosc date despre incident sau pot oferi informatii care sa conduca la identificarea tuturor persoanelor implicate, sunt rugati sa se adreseze organelor de politie.

acum 81 luni (13 Sep 2017)

Sambata, 9 septembrie, dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, politistii au fost anuntati ca a izbucnit un scandal in incinta unei baze sportive de pe strada Serpuitoare din Cluj-Napoca.

"La fata locului au fost directionate echipaje din cadrul Sectiei 5 Politie, precum si luptatori de actiuni speciale. De asemenea, au intervenit efective ale Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca si ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj", precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan. Au fost identificati trei barbati care ar fi fost implicati in scandal si au fost dusi la un sediu de politie. "Politistii au intocmit procese-verbale cu aspectele constatate la fata locului, care au fost inaintate unitatii de parchet competente", adauga Carmen Jucan. Acesta spune ca el si prietenii sai fac parte dintr-o galerie a echipei de fotbal CFR 1907 Cluj numita "KVSC 1907" si ca de 8 ani organizeaaz un turneu de fotbal pentru amatori numita Cupa KVSC, la care iar parte echipe din Transilvania, Ungaria si Slovacia. Un grup de huligani ai echipei U Cluj au intrat in incinta bazei sportive inchiriata de noi fortand si vandalizand poarta de intrare inarmati cu bate, lanturi si alte arme albe, cu scandari xenofobe si injurii la adresa noastra!

Potrivit sursei citate, la incident au fost prezenti circa 20 de copii cu varste cuprinse intre 4 luni si 8 ani, copiii s-au panicat, iar o mama cu un bebelus de 4 luni nu ar mai fi putut alapta din pricina socului. Acesta mai povesteste ca dupa incident, copiii si sotiile au plecat acasa, iar sotii "au incercat sa continue evenimentul sportiv in incercarea diperata de a nu le da castig de cauza derbedeilor si de a nu opri aceasta celebrare a sportului".

Acesta adauga ca la 4 ore de la incident au aparut 3 persoane cu un mesaj din partea grupului ce-i atacasera mai devreme.

O sursa a ziardecluj.ro a declarat sub anonimat ca fani de la U Cluj ar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro