Inca un roman a murit in cutremurul din Italia.

"De asemenea, menţionăm că au mai fost identificate alte două persoane de cetățenie romană printre răniţi, care se află internate pentru ingrijiri medicale", se arată in document, care menționează că numărul total al răniților cetățeni romani este de 4, in acest moment.

acum 77 luni (25 Aug 2016)

"De asemenea, menţionăm că au mai fost identificate alte două persoane de cetățenie romană printre răniţi, care se află internate pentru ingrijiri medicale", se arată in document, care menționează că numărul total al răniților cetățeni romani este de 4, in acest moment. Mărturia unui cetățean roman in Italia: "După prima replică a cutremurului nu am reușit să mă dau jos din pat"

Echipele consulare mobile s-au deplasat la unităţile medicale unde se află internaţi răniţii şi menţin permanent legătura cu personalul specializat care ii monitorizează pentru informaţii actualizate cu privire la evoluţia stării acestora de sănătate. "Totodată, menţionăm faptul că cele doua echipe mobile au continuat demersurile de acordare a asistenţei consulare pe parcursul intregii nopţi, deplasandu-se şi la o tabăra de sinistrați unde sunt adăpostiţi 10 cetăţeni romani", precizează MAE.

In ceea ce privește semnalările primite in cursul zilei de astăzi privind cetățenii romani daţi dispăruţi, iar ministerul a anunțat că verificările continuă, in acest moment 8 persoane aflandu-se in această situaţie. "Cele două echipe consulare mobile se află in continuare pe teren, acționează coordonat și intreprind verificări la unitățile spitalicești din zonă pentru a identifica dacă printre răniți sunt și alţi cetățeni romani", se transmite in comunicat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro