INCA un PENAL votat. A fost ALES primar la Deva si apoi i-a venit SENTINTA: Condamnare la SASE ANI de INCHISOARE

INCA un PENAL votat. A fost ALES primar la Deva si apoi i-a venit SENTINTA: Condamnare la SASE ANI de INCHISOARE

Mircia Muntean, primarul abia ales al Devei, a primit o condamnare de sase ani de inchisoare cu executare. In urma cu putin timp, deputatul Mircia Muntean care a castigat functia de primar al municipiului Deva la alegerile locale, acesta reusind sa obtina 36,2% din voturile electoratului, potrivit datelor finale transmise de catre Biroul Electoral de Circumscriptie Deva, a primit condamnare cu inchisoare.

acum 78 luni (12 Jun 2016)

Mircia Muntean, primarul abia ales al Devei, a primit o condamnare de sase ani de inchisoare cu executare.

In urma cu putin timp, deputatul Mircia Muntean care a castigat functia de primar al municipiului Deva la alegerile locale, acesta reusind sa obtina 36,2% din voturile electoratului, potrivit datelor finale transmise de catre Biroul Electoral de Circumscriptie Deva, a primit condamnare cu inchisoare.

Proaspatul edil fost condamnat la doi ani pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, iar pedeapsa a fost contopita cu cea de 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

In urma cu circa doi ani, Mircia a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro