Inca o veste proasta pentru Ponta. Premierul poate pierde titlul "Gorjeanul Anului"

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a mai precizat că aleşii judeţeni de la PNL pot face, la şedinţa viitoare, un proiect de hotărare de Consiliu Judeţean prin care să ceară retragerea titlului "Gorjeanul Anul" lui Victor Ponta. "Propunerea cu Victor Ponta trebuie să fie transformată intr-un proiect de hotărare de către domnul Dan Valceanu şi vom discuta ulterior.

acum 87 luni (29 Jun 2015)

Consilierul liberal Dan Valceanu cere retragerea distincţiei acordată de Consiliul Judeţean Gorj, in urmă cu trei ani, ca urmare a scandalului care planează in jurul premierului, informează Impact in Gorj.

Citește și: Ce spune Ponta despre dosarul in care este urmărit penal

"Eu mă leg strict de hotărarea Consiliului Judeţean pe care spuneţi că o putem considera validă. Nu este nicio declaraţie politică, mai inainte aţi avut onoarea de a da mana cu un om extraordinar, care nu se va afla niciodată in situaţia de care discutăm (gimnasta Andreea Munteanu - n.r.).

Citește și: Victor Ponta: Iohannis ne consideră pe toți niște IOBAGI

Propunerea lui Valceanu a fost respinsă de către Ion Călinoiu. El a precizat că se opune categoric și a spus că regulamentul de acordare a acestui titlu onorific nu se poate aplica retroactiv.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a mai precizat că aleşii judeţeni de la PNL pot face, la şedinţa viitoare, un proiect de hotărare de Consiliu Judeţean prin care să ceară retragerea titlului "Gorjeanul Anul" lui Victor Ponta. Călinoiu este convins că proiectul consilierului Valceanu nu va trece pentru că PSD are majoritate in Consiliul Judeţean Gorj, iar Ponta va putea păstra distincţia "Gorjeanul Anului".

"Propunerea cu Victor Ponta trebuie să fie transformată intr-un proiect de hotărare de către domnul Dan Valceanu şi vom discuta ulterior. Momentan, premierul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi nu ştiu dacă regulamentul poate fi aplicat retroactiv", a spus Ion Călinoiu.

In ultima ședință a Consiliului, consilierii liberali au făcut scandal spunand că Ponta nu mai este demn de a purta distincţia din cauza problemelor penale pe care le are.

Consilierii județeni din Gorj au aprobat un regulament prin care persoanele cu probleme penale nu pot primi titlul de "Gorjeanul Anului". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro