Inainte sa paraseasca Romania, Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va primi titlul de cetatean de onoare al orasului natal

Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va fi recompensat de catre primarul Ovdiu Cretu cu titulatura de cetatean de onoare al orasului sau natal.

acum 98 luni (7 Aug 2015)

Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va fi recompensat de catre primarul Ovdiu Cretu cu titulatura de cetatean de onoare al orasului sau natal. Consilierii locali isi vor da acordul saptamana viitoare pentru acordarea titlului de cetatean de onoare.

Cel mai probabil, olimpicul va primi titulatura de cetatean de onoare al municipiului luna aceasta, in cadrul Zilelor Municipiului Bistrita. Rares Buhai nu este singurul care va primi titulatura de cetatean de onoare.

Cetateni de onoare vor fi de anul acesta si tenorul Stefan Pop si soprana Anita Hartig. In vara acestui an, Rares Buhai a reusit sa se claseze pe pozitia a doua in hall of fame-ul Olimpiadei Internationale de Informatica, cu patru medalii de aur in palmares. Va mai recomandam:

Rares Buhai a fost premiat cu 10.000 de lei pentru aurul de la Olimpiada Internationala de Informatica

Secretul lui Rares, geniul noii generatii de informaticieni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro