In Vest ti se spune sa nu bei apa de la chiuveta, in Bucuresti, practic, producem apa plata

In Vest ti se spune sa nu bei apa de la chiuveta, in Bucuresti, practic, producem apa plata

Madalin Mihailovici: Ce fac altii e treaba lor, desi pot sa spun ca m-as simti mai confortabil, in calitate de cetatean contribuabil, daca as afla din astfel de consultari publice care este stadiul constructiei de autostrazi sau despre strategiile nationale in materie de fiscalitate, educatie, sanatate.

acum 52 luni (16 May 2016)

Doua milioane de bucuresteni sunt clientii unei singure companii - e vorba de Apa Nova Bucuresti. L-am provocat la opinie pe noul director general, Madalin Mihailovici, omul care a avut curajul sa organizeze prima dezbatere publica pe utilitati din Romania, si asta intr-o perioada in care imaginea companiei a avut mult de suferit.

Reporter: Dle Madalin Mihailovici, ati avut un dialog public cu 1500 de bucuresteni. Pe de o parte, poate ar fi sanatos ca si institutiile publice sa preia modelul; pe de o parte multi s-au mirat ca ati ales sa intrati intr-o situatie cu potential exploziv.

Madalin Mihailovici: Ce fac altii e treaba lor, desi pot sa spun ca m-as simti mai confortabil, in calitate de cetatean contribuabil, daca as afla din astfel de consultari publice care este stadiul constructiei de autostrazi sau despre strategiile nationale in materie de fiscalitate, educatie, sanatate. Contractul cu bucurestenii figureaza in topul Bancii Mondiale, este un contract bazat pe eficienta si pe performanta, dat ca exemplu de bune practici peste tot in lume. Nu cu tiparire de bani, nu cu fabrici si uzine, ci cu recladire a increderii. Pana acum au existat trei lumi - autoritatea locala, compania si cetatenii - si aceste lumi nu s-au vazut niciodata fata in fata; Ori, eu cred ca civilizatia inseamna altceva si altceva-ul asta incepe cu o strangere de mana si o privire ochi in ochi. Citeste si:

+Coktail mortal: saracie, betie, lipsa de educatie si filme porno. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro