In subsolul casei lui Prince exista muzica suficienta pentru a lansa un nou album in fiecare an, timp de o suta de ani

Din cauza faptului ca nu a existat un testament al lui Prince, in prezent, intre cei sase frati si frati vitregi ai artistului - mostenitorii de drept ai averii starului american, evaluata la cateva sute de milioane de dolari - au inceput sa apara dispute.

acum 57 luni (2 May 2016)

Subsolul proprietatii Paisley Park a fost deschis de Bremer Trust, compania care administreaza averea starului, dupa moartea acestuia.

Potrivit ABC News, Bremer Trust a fortat intrarea in subsol, deoarece codul de acces era cunoscut doar de artistul american.

Susan Rodgers, inginer de sunet cu care a colaborat Prince in anii 1980, a declarat pentru "The Guardian" ca inca din 1987 acel subsol era "aproape plin".

Din cauza faptului ca nu a existat un testament al lui Prince, in prezent, intre cei sase frati si frati vitregi ai artistului - mostenitorii de drept ai averii starului american, evaluata la cateva sute de milioane de dolari - au inceput sa apara dispute. Prince a murit la varsta de 57 de ani, trupul sau fiind descoperit pe 21 aprilie in resedinta sa din Paisley Park, un oras din statul Minnesota.

Cantaret, compozitor, aranjor si instrumentist, considerat unul dintre cei mai inventivi muzicieni din epoca moderna, Prince s-a inspirat din artisti apartinand unor genuri muzicale diferite, precum James Brown, The Beatles si Jimi Hendrix.

Originar din Minneapolis, a devenit cunoscut la sfarsitul anilor 1970 cu piesa "Wanna Be Your Lover" si in urmatoarele decenii a cucerit publicul si topurile muzicale cu albume precum "1999" si "Purple Rain".

Prince a castigat sapte premii Grammy si cele 39 de albume ale sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii. Artistul a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original, in 1985, cu single-ul "Purple Rain", de pe coloana sonora a filmului omonim. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro