In premiera, la Salonul Auto de la Paris, Dacia a propus, pe Duster, o cutie de viteze automata EDC. In plus, a venit si cu o noua versiune: Duster Black Touch

In premiera, la Salonul Auto de la Paris, Dacia a propus, pe Duster, o cutie de viteze automata EDC. In plus, a venit si cu o noua versiune: Duster Black Touch

Proiectoarele de ceata sunt puse in evidenta de ornamente de culoare crom satinat, in timp ce jantele de aliaj, de 16', sunt de culoare neagra, la fel ca stalpii portierelor.

acum 90 luni (30 Sep 2016)

Cu noua cutie EDC, nu mai este nevoie ca soferul sa ambreieze si sa schimbe manual treptele de viteza. De precizat ca transmisia EDC este insotita de un sistem de asistenta la demarajul din rampa.

O noua versiune: Duster Black Touch

Dacia propune, in functie de tara, o noua versiune, Duster Black Touch, care se remarca prin elemente de design menite sa scoata in evidenta eleganta SUV-ului Dacia.

Noua versiune dispune de un calandru de culoare negru grand brillant, o nuanta ce se regaseste si la nivelul carcasei oglinzilor laterale. Proiectoarele de ceata sunt puse in evidenta de ornamente de culoare crom satinat, in timp ce jantele de aliaj, de 16', sunt de culoare neagra, la fel ca stalpii portierelor.

Duster Black Touch dispune de bare de pavilion si de ornamente in partea inferioara a barelor de protectie, fata si spate, de culoare crom satinat.

La interior, fatada plansei de bord, de culoare negru grand brillant si volanul imbracat in piele, confera un plus de eleganta. Duster Black Touch propune astfel un look mai atragator si un echipament complet incluzand, in Franta, sistemul de navigatie MediaNav si camera de filmare pentru marsarier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro