In plin ASALT AL ISLAMISTILOR asupra Europei, Papa Francisc da VERDICTUL: "Nu suntem intr-un RAZBOI AL RELIGIILOR"

In plin ASALT AL ISLAMISTILOR asupra Europei, Papa Francisc da VERDICTUL:

In urma valurilor de violenta care au zguduit natiuni intregi, Papa Francisc a declarat ca lumea "este in razboi pentru ca a pierdut pacea", precizand ca nu este vorba despre un "razboi al religiilor". "Aceasta nou informatie teribila se adauga din pacate la o serie de violente in ultimele zile care ne-au bulversat deja, starnind o imensa durere si ingrijorare", a precizat Vaticanul, care se declara alaturi de parohia lovita de atac si de intregul popor francez.

acum 56 luni (28 Jul 2016)

In urma valurilor de violenta care au zguduit natiuni intregi, Papa Francisc a declarat ca lumea "este in razboi pentru ca a pierdut pacea", precizand ca nu este vorba despre un "razboi al religiilor".

Suveranul Pontif a declarat, in fata jurnalistilor care il insotesc in Polonia, ca "Nu ne este teama sa o spunem: lumea este in razboi pentru ca a pierdut pacea".

Papa Francisc a mai spus ca este vorba despre "un razboi de interese, pentru bani, pentru resursele naturale, pentru dominarea popoarelor".

Papa Francisc si-a exprimat marti "durerea si groaza" fata de atacul din biserica franceza, condamnand ferm orice forma de ura.

"Suntem extrem de afectati in special de faptul ca acest act violent oribil s-a produs intr-o biserica, un loc sacru unde se afirma iubirea fata de Dumnezeu, prin uciderea cu barbarie a unui preot si ranirea unor credinciosi", a explicat Vaticanul.

"Aceasta nou informatie teribila se adauga din pacate la o serie de violente in ultimele zile care ne-au bulversat deja, starnind o imensa durere si ingrijorare", a precizat Vaticanul, care se declara alaturi de parohia lovita de atac si de intregul popor francez.

Un preot a fost ucis marti si o persoana a fost grav ranita intr-o luare de ostatici intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, in nord-vestul Frantei, un atac care a sporit si mai mult tensiunea intr-o tara lovita recent de o serie de atentate jihadiste. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro