IN OGLINDA: Trump urmarind atacul asupra bazei siriene vs. Obama urmarind atacul asupra lui bin Laden

In cealalta fotografie, din 1 mai 2011, presedintele atunci in functie, Barack Obama, este alaturi de vicepresedintele Joe Biden, de secretarul de stat Hillary Clinton si de membrii echipei de securitate nationala, dupa inceperea operatiunii impotriva sefului gruparii teroriste al-Qaeda, Osama bin Laden.

acum 47 luni (7 Apr 2017)

CNN a publicat, in oglinda, doua fotografii cu actualul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, in timp ce urmareste derularea atacului asupra bazei din Siria si o fotografie din 2011, cu Barack Obama, din timpul atacului asupra lui Osama bin Laden.

Fotografia cu Trump a fost facuta la scurta vreme dupa ce a ordonat atacul asupra bazei siriene, a precizat purtatorul de cuvant Sean Spicer.

In cealalta fotografie, din 1 mai 2011, presedintele atunci in functie, Barack Obama, este alaturi de vicepresedintele Joe Biden, de secretarul de stat Hillary Clinton si de membrii echipei de securitate nationala, dupa inceperea operatiunii impotriva sefului gruparii teroriste al-Qaeda, Osama bin Laden. Baza militara de unde se spune ca ar fi decolat avioanele cu bombe chimice, lovita de 59 de rachete americane. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro