In memoriam: Cea mai mare pasiune a lui Cornel Patrichi si cum spunea bancuri politice la bar

In memoriam: Cea mai mare pasiune a lui Cornel Patrichi si cum spunea bancuri politice la bar

Mai mult, pe artistul care ne-a parasit marti, la 72 de ani, Arsinel l-a ajutat intr-un proiect cu o scoala de balet, dupa Revolutie. Ea venea din Italia, unde avusese o scoala de balet si a facut ore de miscare scenica cu actritele noastre.

acum 70 luni (7 Apr 2016)

Putina lume stie ca Alexandru Arsinel a fost unul dintre cei mai apropiati prieteni ai celebrului coregraf care s-a stins, marti, din viata. I-a stat alaturi peste 50 de ani

Pentru actorul Alexandru Arsinel, disparitia lui Cornel Patrichi, cunoscutul coregraf si jurat al emisiunii "Dansez pentru Tine", a fost o mare lovitura. Putina lume stie ca cei doi erau prieteni de peste 50 de ani si petreceau mult timp impreuna. Mai mult, pe artistul care ne-a parasit marti, la 72 de ani, Arsinel l-a ajutat intr-un proiect cu o scoala de balet, dupa Revolutie.

"I-am pus la dispozitie o sala, la Teatrul de Revista. Cornel Patrichi era un tip destul de curios in luarea unor hotarari, dar nu l-am ingradit. Ea venea din Italia, unde avusese o scoala de balet si a facut ore de miscare scenica cu actritele noastre. Am avut o relatie apropiata cu familia lui Patrichi, fara sa popularizam asta", a povestit directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase". Citeste si:

+CONFLICT DESCHIS intre Alexandru Arsinel si Printul Radu Duda! Crucile de la mormintele familiei Becali intrec orice imaginatie! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro