In ce s-a transformat iubirea unei mame: vrea sa faca un copil cu propriul ei fiu

In ce s-a transformat iubirea unei mame: vrea sa faca un copil cu propriul ei fiu

O britanica si-a regasit fiul abandonat la nastere 32 de ani mai tarziu, insa doar pentru ca amandoi sa realizeze ca atractia sexuala dintre ei este extrem de puternica. Sentimente foarte puternice si intime se leaga intre cele doua rude de sange, care au fost separate in timpul anilor vitali pentru formarea atasamentului intre copii si parinti, dar conectarea se formeaza intre doi adulti care au in comun trasaturi fizice, sunt atrasi de aceleasi lucruri, devin fascinati unul de celalalt, dar nu reusesc sa asocieze sentimentele dintre ei cu cele dintre membrii unei familii.

acum 78 luni (10 Apr 2016)

O britanica si-a regasit fiul abandonat la nastere 32 de ani mai tarziu, insa doar pentru ca amandoi sa realizeze ca atractia sexuala dintre ei este extrem de puternica. Kim West, de 51 de ani, a ramas insarcinata la 19 ani, in timp ce se afla la studii in California, SUA, dar a ales sa dea baietelul spre adoptie si sa se imtoarca acasa. La numai trei zile dupa ce s-au intalnit si au ajuns sa faca dragoste intr-o camera de hotel, Ben si-a parasit nevasta, pe Victoria, pentru a putea sa formeze un cuplu cu mama sa naturala.

Ferciti din cale afara, mama si fiul spun ca pasiunea dintre ei este cu adevarat incendiara, motiv pentru care au de gand sa se casatoreasca in viitorul apropiat si sa incerce sa conceapa un copil.

Cuplul se teme acum ca mediatizarea cazului ar putea sa le atraga probleme din partea politiei, dupa ce au aflat ca ar putea face 15 ani de inchisoare pentru incest. Ideea de "atractie sexuala genetica" este vazuta ca un fenomen care poate sa apara intre copiii adoptati si parintii naturali, care se reintalnesc dupa zeci de ani de zile.

Sentimente foarte puternice si intime se leaga intre cele doua rude de sange, care au fost separate in timpul anilor vitali pentru formarea atasamentului intre copii si parinti, dar conectarea se formeaza intre doi adulti care au in comun trasaturi fizice, sunt atrasi de aceleasi lucruri, devin fascinati unul de celalalt, dar nu reusesc sa asocieze sentimentele dintre ei cu cele dintre membrii unei familii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro