In ce investeste Ion Tiriac 300 de milioane de euro. Nimeni nu a mai facut asa ceva in istoria Romaniei

In ce investeste Ion Tiriac 300 de milioane de euro. Nimeni nu a mai facut asa ceva in istoria Romaniei

Exact ca in Statele Unite", a explicat Ion Tiriac, care planuieste sa construiasca campusul universitar in Otopeni, pe un teren de aproape 35 de hectare" Pe langa universitate, campusul va include spatii de cazare cu 4.500 de camere, un amfiteatru cu patru mii de locuri, stadion de rugby si de fotbal, pista de atletism, piscina olimpica si o academie de tenis.

acum 46 luni (2 Apr 2018)

El are intentia de a de a construi o Universitate cu un urias campus care sa-i poarte numele, la marginea Capitalei.

"Noi planuim treaba asta de zeci de ani. In ultimii ani am primit si promisiuni de la Guvern, Parlament si Senat ca vor scoate o lege prin care o fundatie care investeste intr-un bun public o suta de milioane sa nu mai plateasca taxe. Exact ca in Statele Unite", a explicat Ion Tiriac, care planuieste sa construiasca campusul universitar in Otopeni, pe un teren de aproape 35 de hectare"

Pe langa universitate, campusul va include spatii de cazare cu 4.500 de camere, un amfiteatru cu patru mii de locuri, stadion de rugby si de fotbal, pista de atletism, piscina olimpica si o academie de tenis. Nu vreau sa fie o scoala de profesori de sport. De acolo iesi antrenor de gimnastica, natatie, ce vrei..., dar cu acte in regula. In mijloc fac o scoala mai marunta de recuperare medicala, iar cea mai mare parte va fi pentru business. Pentru ea am nevoie de cineva sa ma ajute", a explicat omul de afaceri, potrivit Capital. Tot proiectul va costa peste 300 de milioane de euro, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro