In cautarea cuvantului perfect: "botezul" masturbarii feminine la suedezi

In cautarea cuvantului perfect:

Asociatia Suedeza pentru Educatie Sexuala, o organizatie care promoveaza o viziune pozitiva asupra sexului si relatiilor, a lansat la inceputul lunii o campanie in ideea de a primi sugestii de cuvinte care ar putea defini masturbarea feminina, in conditiile in care nu exista inca un termen pentru aceasta activitate.

acum 70 luni (21 Nov 2014)

Asociatia Suedeza pentru Educatie Sexuala, o organizatie care promoveaza o viziune pozitiva asupra sexului si relatiilor, a lansat la inceputul lunii o campanie in ideea de a primi sugestii de cuvinte care ar putea defini masturbarea feminina, in conditiile in care nu exista inca un termen pentru aceasta activitate. Kristina Ljungros, purtatoare de cuvant a asociatiei, spera ca aceasta initiativa sa incurajeze discutiile deschise si sanatoase despre sexualitate. Cand vine vorba de masturbare, cei mai multi cred ca doar barbatii o fac si ca la femei nu este comuna. Concursul a fost lansat dupa ce cercetatorii de la Institutul de Cercetare in Sex, Gen si Reproducere, din cadrul Universitatii Kinsey au folosit un dispozitiv vaginal care masoara gradul de excitatie prin fluxul sangelui. Acestia au descoperit ca foarte multe femei sustin ca stiu exact ce le excita, dar mintea si trupul lor le contrazic, corpul unei femei raspunzand la imagini si stimuli pe care, in mod normal si constient, nu le-ar considera excitante.

Citeste si:

Orgasmul vaginal nu exista: care este cheia placerii feminine Experimentul care a scos adevarul la lumina: femeile habar nu au ce le excita cu adevarat Uite vaginul, nu e vaginul: cat de bine isi cunosc femeile propriul corp ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro