IMWorld 2015 te asteapta cu tot ce inseamna inovatie in zona de IT, gadget si mobile

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), cel mai mare eveniment "business to business" din Romania dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, se va desfășura anul acesta in perioada 7-8 octombrie, in Pavilionul Central de la Romexpo și va reuni sute de companii și speakeri. In condițiile in care Romania este deja recunoscută la nivel mondial pentru specialiștii in IT pe care ii are, dar și pentru inventivitatea de care aceștia dau dovadă in materie de software, de aplicații mobile și online, vrem să le oferim cat mai multora dintre ei posibilitatea de a-și prezenta invențiile și de a-și face cunoscute ideile.

acum 105 luni (1 Sep 2015)

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), cel mai mare eveniment "business to business" din Romania dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, se va desfășura anul acesta in perioada 7-8 octombrie, in Pavilionul Central de la Romexpo și va reuni sute de companii și speakeri.

La eveniment, vor fi prezente peste 130 de companii expozante atat autohtone, cat și regionale, care vor aduce in atenția publicului soluții de business de ultimă generație, accentul fiind pus pe inovație. De asemenea, IMWorld 2015 se va bucura și de prezența a peste 120 de speakeri locali și internaționali, pe scenele deja cunoscute din anii anteriori - "Main Stage", "Business Software Stage", "Digital & E-commerce Stage" - , plus o scenă nouă: "Developers Stage". In condițiile in care Romania este deja recunoscută la nivel mondial pentru specialiștii in IT pe care ii are, dar și pentru inventivitatea de care aceștia dau dovadă in materie de software, de aplicații mobile și online, vrem să le oferim cat mai multora dintre ei posibilitatea de a-și prezenta invențiile și de a-și face cunoscute ideile.

Astfel, din cele patru scene pe care companiile participante iși vor prezenta noutățile in materie de soluții digitale, mobile și de software, Developers Stage va fi dedicată programatorilor din zona de front și back-end, dornici să interacționeze cu ultimele tehnologii folosite in cele mai mari companii locale și internaționale.

"Incepand cu ediția din acest an, Universum, organizatorul IMWorld, va susține și va dezvolta in cadrul evenimentului Conceptul "Romania - hub regional de tehnologie", tocmai pentru că noi credem că țara noastră, dintre toate țările din Europa Centrală și de Est, are cele mai bune perspective pentru a aduce valoare adăugată, chiar la nivel mondial, domeniului de Internet & Mobile," a adăugat Project Managerul IMWorld 2015.

Potrivit Universum, inovația, creativitatea și... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro