Impresionant. Singurul protestatar din orasul vrancean Odobesti, sustinut de un grup de tineri de la Bucuresti. Fotografia care a facut inconjurul internetului

Impresionant. Singurul protestatar din orasul vrancean Odobesti, sustinut de un grup de tineri de la Bucuresti. Fotografia care a facut inconjurul internetului

De la declansarea protestelor, marti seara, Cosmin Birsan a fost singurul locuitor al orasului Odobesti care a iesit in strada pentru a-si arata indignarea fata de decizia guvernantilor. Sunt singur in Odobesti, dar sunt alaturi de sute de mii de romani din tara care s-au saturat de coruptie, hotie si minciuna.

acum 48 luni (5 Feb 2017)

De la declansarea protestelor, marti seara, Cosmin Birsan a fost singurul locuitor al orasului Odobesti care a iesit in strada pentru a-si arata indignarea fata de decizia guvernantilor.

Fotografia cu tanarul tinand in mana doua afise cu mesajele "Nu amnistiei si gratierii" si "DNA, sa vina sa va ia", a facut inconjurul internetului.

Acest lucru i-a impresionat pe cativa tineri din Bucuresti, care sambata seara au ajuns la Odobesti sa fie alaturi de Cosmin. Este doar un gest de solidaritate. Sper sa fie mai multe care sa urmeze ", au spus tinerii care au venit sa-l sustina pe Cosmin.

Inainte de aceasta vizita, Cosmin Birsan a scris urmatorul mesaj pe contul de socilaizare.

"O zi pe care am inceput-o prost, pe la politie, din cauza unor injectati politic care nu sunt de acord cu atitudinea pe care eu o am zi de zi. Din pacate nu stiu ca de rahat te cureti, in schimb constiinta.... Unul nu a avut curajul sa vina alaturi de mine.

Sunt singur in Odobesti, dar sunt alaturi de sute de mii de romani din tara care s-au saturat de coruptie, hotie si minciuna. Sunt sigur de lucrul asta !

In luna octombrie a anului trecut, Cosmin Razvan Birsan a fost amendat cu suma de 600 de lei, de politia orasului unde locuieste. Amenda a primit-o, in urma unei sesizari a sefilor din primaria locala, condusa de primarul PSD Daniel Gheorghe Nicolas, sesizare avand ca obiect postarile facute pe cele doua conturi de Facebook, unde tanarul critica autoritatile orasului.

"Utilizand conturile si , a proferat injurii si expresii jignitoare la adresa Primariei Odobesti si a functionarilor publici din aceasta institutie, lezandu-le demnitatea si onoarea", se arata in procesul verbal de amenda.

La doar o saptamana, aceeasi politie l-a mai amendat odata pe tanar, in urma reclamatiei facute personal de primarul PSD Daniel Nicolas.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro