Impresii despre iPhone 6s: 6 pareri despre cel mai nou smartphone Apple

Impresii despre iPhone 6s: 6 pareri despre cel mai nou smartphone Apple

iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile in versiuni de 16, 64 si 128GB, iar anul acesta Apple adauga in gama de telefoane o nuanta noua de culoare: rose gold, care este, de fapt, un roz ceva mai fad. David Pierce, pentru Wired Despre 3D Touch, cea mai mare noutate de pe iPhone 6s, Pierce sustine ca este mult prea laudata pentru ceea ce poate face si mai degraba ar spune ca este ca un click dreapta pe iPhone. Inca mai sunt de testat senzorul de amprente, Apple spune ca este mai rapid, camera foto in conditii diferite de luminozitate, dar si cat de bine se descurca 3D Touch in situatii uzuale.

acum 96 luni (10 Sep 2015)

Parerile despre iPhone sunt, ca de obicei, impartite. Unii urasc modul Apple de a scoate multi bani pe telefoane prea putin dotate, altii le iubesc si fac cozi de zeci sau sute de metri in fata magazinelor. Orice director din companie le lauda cu zeci de cuvinte precum "frumoase", "inteligente", "cele mai bune", "cel mai popular telefon" si multe altele. Cele mai importante noutati din iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Pana nu desface cineva un iPhone 6s nu vom sti exact ce hardware are, cum ar fi capacitatea bateriei, cata memorie RAM sau cat de rezistenta este carcasa.

Pana cand vom afla toate dotarile, stim ca are carcasa din aluminiu mai rezistent, un procesor A9 fabricat dupa specificatiile Apple si care ofera o putere de calcul si o procesare grafica mai bune. iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile in versiuni de 16, 64 si 128GB, iar anul acesta Apple adauga in gama de telefoane o nuanta noua de culoare: rose gold, care este, de fapt, un roz ceva mai fad.

Parerile despre iPhone 6s si iPhone 6s Plus de la cei care le-au testat Dieter Bohn, pentru The Verge

El apreciaza 3D Touch pentru ca te lasa sa "vezi" putin in aplicatii, sa ai un preview a ceea ce urmeaza sa descoperi sau sa ai cateva optiuni suplimentare.

David Pierce, pentru Wired

Despre 3D Touch, cea mai mare noutate de pe iPhone 6s, Pierce sustine ca este mult prea laudata pentru ceea ce poate face si mai degraba ar spune ca este ca un click dreapta pe iPhone.

"In ciuda diverselor noutati, este acelasi ciclu pentru S ca pana acum: primesti telefoane mai puternice, cateva modalitati noi de a-ti folosi dispozitivul si cateva alte functionalitati care fac dispozitivul mai distractiv", completeaza Pierce.

Andrew Cunningham, pentru Ars Technica

La fel ca Pierce, si Cunningham observa ca ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro