Impozitul pe cladirile si terenurile neingrijite, majorat. Cu cat va creste

Deputaţii Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor au decis, miercuri, să reintroducă in Codul fiscal prevederea potrivit căreia consiliile locale au posibilitatea de a majora la 500 la sută a impozitului pe clădirile şi terenurile neingrijite, aceasta aplicandu-se de la 1 ianuarie 2016, scrie Mediafax.

acum 103 luni (2 Sep 2015)

Deputaţii Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor au decis, miercuri, să reintroducă in Codul fiscal prevederea potrivit căreia consiliile locale au posibilitatea de a majora la 500 la sută a impozitului pe clădirile şi terenurile neingrijite, aceasta aplicandu-se de la 1 ianuarie 2016, scrie Mediafax. In final, deputaţii din comisie au fost de acord cu amendamentul privind acordarea posibilităţii consiliilor locale de a majora impozitul pe clădiri şi pe teren cu pană la 500 la sută pentru clădirile şi terenurile neingrijite situate in intravilan.

Reintroducerea prevederii privind acordarea posibilităţii consiliilor locale de a majora impozitul pe clădirile şi terenurile neingrijite situate in intravilan cu pană la 500 la sută a fost discutată in Comisie la propunerea lui Dan Manolescu, secretar de stat in ministerul de Finanţe, iar liberalul Eugen Nicolăescu a propus ca această prevedere să se aplice de la 1 ianuarie 2016, in timp ce preşedintele comisiei, Viorel Ştefan (PSD), a precizat că aceasta este o decizie a liderilor partidelor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro