Impotenta ar putea fi cauzata de o problema de sanatate frecvent ignorata de barbati

Impotenta ar putea fi cauzata de o problema de sanatate frecvent ignorata de barbati

Dar, dupa ce li se explica faptul ca, de multe ori, de vina pentru aceste probleme sunt alte afectiuni de care sufera persoanele respective, devin cooperanti', a mai spus Manea.

acum 106 luni (15 Jun 2015)

Potrivit lui Ion Manea, problemele de disfunctie erectila sunt "jenante" pentru multi barbati, dar dupa ce medicul le pune diagnosticul se comporta "normal". Dar, dupa ce li se explica faptul ca, de multe ori, de vina pentru aceste probleme sunt alte afectiuni de care sufera persoanele respective, devin cooperanti', a mai spus Manea.

"La primele semne de impotenta este indicat si un control ortopedic, pentru ca articulatiile bazinului pot fi de vina. E vorba de radacinile nervoase de la nivelul regiunii lombosacrate, care inerveaza organele micului bazin. Poate fi vorba de o durere netratata sau de o complicatie postchirurgicala dupa o hernie de disc.

Pe langa afectiunile coloanei, de vina pentru disfunctiile erectile mai pot fi problemele cardiovasculare, diabetul, obezitatea, dar si unele probleme psihologice.

La nivel mondial, dar si in Romania, unul din patru cupluri are probleme de infertilitate, descoperite sau nu, iar asta se reflecta direct in numarul nasterilor, care a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro