IMOBILIARE: Terenurile care se vand ca painea calda in Capitala

IMOBILIARE: Terenurile care se vand ca painea calda in Capitala

Terenurile care au deja autorizatii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale (PUZ) sunt cele mai cautate din Capitala si din zonele adiacente, potrivit unei analize realizate de compania de consultanta imobiliara Regatta Real Estate.

acum 98 luni (15 Apr 2016)

Terenurile care au deja autorizatii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale (PUZ) sunt cele mai cautate din Capitala si din zonele adiacente, potrivit unei analize realizate de compania de consultanta imobiliara Regatta Real Estate. Noi identificam si oferim cele mai bune terenuri, cu autorizatii si PUZ-uri deja obtinute sau realizam PUZ-uri pentru obtinerea celei mai bune utilizari si maximizarea potentialului fiecarui teren", a spus Eduard Uzunov, presedintele Regatta Real Estate

In Bucuresti au fost anuntate proiecte importante de cladiri de birouri atat in nordul Capitalei, cat si in zona de centru-vest, ceea ce va conduce la o schimbare sociala si demografica importanta a Capitalei.

Totodata, dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale vor construi tot mai multe proiecte destinate clasei medii, cu un amplasament bun si suprafete mai generoase decat pana acum.

Oferta de terenuri disponibile pe piata nu este foarte generoasa, mai ales in conditiile in care obtinerea unui PUZ poate dura mai multe luni de zile. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro