IMOBILIARE: Iata UNDE CRESC accelerat preturile. Bucurestiul NU MAI ESTE cel mai scump oras

IMOBILIARE: Iata UNDE CRESC accelerat preturile. Bucurestiul NU MAI ESTE cel mai scump oras

Bucuresti: crestere cu 6,6% fata de 2015 Cu o valoare medie de 1.126 de euro pe metru patrat util, apartamentele disponibile spre vanzare in Capitala (noi si vechi) sunt cu 6,6% mai scumpe fata de perioada similara a anului trecut, cand ajungeau la 1.056 de euro pe metru patrat.

acum 41 luni (19 Jun 2016)

Tendinta ascendenta a pretentiilor proprietarilor a fost sustinuta de majorarea cererii, in vreme ce oferta (analiza ia in calcul oferta de apartamente vechi din cele trei piete) a dat semne clare de scadere (cu o singura exceptie), potrivit imoiblioare.ro

Cluj-Napoca: cea mai scumpa piata imobiliara din Romania

In prezent, orasul de pe Somes a depasit Capitala la nivelul pretului pe metrul patrat. La finele lunii mai, pretul solicitat de vanzatori ajunsese la 1.209 euro pe metro patrat util - valoare cu 13,9% mai mare decat cea valabila in mai 2015, respectiv 1.061 de euro pe metru patrat.

In primele cinci luni ale anului, volumul de noi anunturi de vanzare pe segmentul apartamentelor a scazut cu 19,1% fata de anul precedent. Pe de alta parte, la capitolul cerere exista o crestere de 38,4% al numarului de potentiali cumparatori (cea mai mare crestere dintre cele trei orase analizate).

Bucuresti: crestere cu 6,6% fata de 2015

Cu o valoare medie de 1.126 de euro pe metru patrat util, apartamentele disponibile spre vanzare in Capitala (noi si vechi) sunt cu 6,6% mai scumpe fata de perioada similara a anului trecut, cand ajungeau la 1.056 de euro pe metru patrat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro