Imbulzeala la o licitatie a Fiscului pentru limuzina unui contrabandist. Masina a fost cumparata cu pret dublu

Imbulzeala la o licitatie a Fiscului pentru limuzina unui contrabandist. Masina a fost cumparata cu pret dublu

Autoturismul de lux scos la vanzare de Fiscul iesean pentru a achita o parte din prejudiciul de un milion de euro creat la bugetul de stat de un contrabandist condamant a starnit interes ridicat dupa ce pretul a coborat la jumatate.

acum 51 luni (18 Jan 2017)

Autoturismul de lux scos la vanzare de Fiscul iesean pentru a achita o parte din prejudiciul de un milion de euro creat la bugetul de stat de un contrabandist condamant a starnit interes ridicat dupa ce pretul a coborat la jumatate. La sedinta de licitatie organizata luni, 16 ianuarie, de catre Serviciul Executari Silite Cazuri Speciale, s-au prezentat 11 ofertanti interesati sa achizitioneze masina. Dupa ce mai multi dintre ofertanti au licitat preturi superioare celui de pornire, in cuantum de 36.235 lei fara TVA, un ploiestean a fost desemnat adjudecatar dupa ce a oferit pretul stabilit prin raportul de evaluare, respectiv circa 72.500 lei fara TVA.

Autoturismul Mercedes Benz 221, apartinand fiului afaceristului botosanean Dumitru Amisculesei, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru ca a detinut, comercializat si produs bauturi alcoolice in afara unui antrepozit fiscal autorizat, a mai fost scos la vanzare, dar nu a prezentat interes. Asupra autoturismului din garajul Fiscului are drept de gaj Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, care l-a trimis in judecata pentru evaziune fiscala pe Dumitru Amisculesei. Amisculesei era un cunoscut si potent om de afaceri in Botosani dupa anii 90, pasiunea sa pentru masini scumpe fiind cunoscuta. In primul dosar, omul de afaceri a primit o condamnare de un an si zece luni de inchisoare pentru spalare de bani si evaziune fiscala, fiind obligat sa restituie statului peste 650.000 lei, diferente de accize si TVA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro