Imagini superbe de la Manastirea Stramba. Cum arata locul vizitat de multi credinciosi care-si cauta alinarea

Imagini superbe de la Manastirea Stramba. Cum arata locul vizitat de multi credinciosi care-si cauta alinarea

Cu aparatul sau de fotografia, profesorul salajean Mirel Matyas bate in lung si-n lat judetul Salaj pentru a surprinde frumusetile acestor meleaguri, pe care le promoveaza, mai apoi, pe contul sau de Facebook, dar si pe blogul pe care il administreaza.

acum 85 luni (25 Apr 2017)

Cu aparatul sau de fotografia, profesorul salajean Mirel Matyas bate in lung si-n lat judetul Salaj pentru a surprinde frumusetile acestor meleaguri, pe care le promoveaza, mai apoi, pe contul sau de Facebook, dar si pe blogul pe care il administreaza. Avand hramul "Adormirea Maicii Domnului", asezamantul este unul dintre locurile preferate de credinciosii care vor sa se detaseze de viata cotidiana si sa patrunda in sfera sacrului.

Aflata pe teritoriul localitatii Paduris, comuna Hida, aproape de granita cu judetul Cluj, "batrana manastire a Strambei", dupa cum o numea Nicolae Iorga, este un loc binecuvantat de Dumnezeu. Cert este doar faptul ca ea te asteapta si ca din 1993 ea primeste din nou, in libertate, pe toti cei dornici de liniste, pe toti cei insetati de ajutor si mangaiere, pe toti cei ce tanjesc dupa sfintenie, pe cei ce iubesc si cinstesc pe Maica Domnului", potrivit site-ul Episcopiei Salajului.

Intrucat vechea biserica s-a dovedit a fi neincapatoare pentru credinciosii care vin aici pentru rugaciune, pace si alinare, a fost ridicat nou un edificiu religios, unde a fost oficiata slujba de Paste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro