Imagini SOCANTE: Strazile Moscovei INVADATE de zeci de mii de MUSULMANI. Capitala Rusiei este cel mai mare oras ISLAMIC din Europa: 2 MILIOANE de musulmani. ASTA vrem la Bucuresti?

Imagini SOCANTE: Strazile Moscovei INVADATE de zeci de mii de MUSULMANI. Capitala Rusiei este cel mai mare oras ISLAMIC din Europa: 2 MILIOANE de musulmani. ASTA vrem la Bucuresti?

Pentru a percepe amploarea fenomenului, iata mai jos o filmare cu drona din Moscova, de la sfarsitul Ramadanului, anul trecut: In septembrie 2015, Vladimir Putin inaugura Marea Moschee din Moscova: Fostul premier Ponta a acceptat construirea la Bucuresti a unei mari moschei, in zona Romexpo, cu finantare din partea statului turc.

acum 41 luni (5 Jul 2016)

Moscova, care ambitioneaza sa fie "A Treia Roma" a crestinismului, a fost "ocupata" de zeci de mii de musulmani, iesiti sa se roage in strada.

In Rusia, islamul este a doua mare religie, dupa ortodoxie: circa 15% din populatie este formata din musulmani, reprezentand in total vreo 20 de milioane de oameni.

Acestia sunt tatari, azeri, caucazieni si, in ultimii ani, zeci de mii de imigranti din Asia Centrala si Orientul Mijlociu.

Potrivit unui comunicat al politiei ruse, cel putin 60.000 de musulmani au participat marti la slujba de Eid al-Filtr de la Marea Moschee din Moscova.

Strazile au fost realmente invadate si blocate de islamici care se rugau, paziti de importante forte de ordine.

Pentru a percepe amploarea fenomenului, iata mai jos o filmare cu drona din Moscova, de la sfarsitul Ramadanului, anul trecut:

In septembrie 2015, Vladimir Putin inaugura Marea Moschee din Moscova:

Fostul premier Ponta a acceptat construirea la Bucuresti a unei mari moschei, in zona Romexpo, cu finantare din partea statului turc.

+O drona de spionaj a surprins un cuplu care intretinea relatii intime intr-un ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro