Imagini socante pe DN 7: un sofer a murit in impactul violent dintre un autoturism si o autocisterna de transport lapte

Imagini socante pe DN 7: un sofer a murit in impactul violent dintre un autoturism si o autocisterna de transport lapte

Accident mortal pe DN 7, intre Deva si Ilia Accident rutier mortal in apropiere de Deva Accident mortal pe DN 7 Accident rutier mortal pe DN 7 Traficul rutier a fost restrictionat pe Drumul National 7 timp de aproape o ora, pe durata cercetarilor efectuate la fata locului.

acum 57 luni (14 Dec 2015)

Un nou accident mortal a completat sirul tragediilor rutiere petrecute in judetul Hunedoara, in ultimele zile.

Accidentul s-a petrecut luni, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, intre localitatile Vetel si Lesnic.

Soferul unui autoturism a intrat, "inexplicabil", dupa cum sustin martorii, pe contrasens si a lovit frontal o autocisterna de lapte.

"Un barbat in varsta de 70 de ani, din municipiul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN7, intre localitatile Lesnic si Vetel, din directia Deva spre Arad, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autocisterna care circula regulamentar din sens opus.

In urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducatorului autoturismului si ranirea usoara a unei pasagere din autocisterna", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

Accident mortal pe DN 7, intre Deva si Ilia

Accident rutier mortal in apropiere de Deva

Accident mortal pe DN 7

Accident rutier mortal pe DN 7

Traficul rutier a fost restrictionat pe Drumul National 7 timp de aproape o ora, pe durata cercetarilor efectuate la fata locului.

Barbatul ucis in accidentul de pe DN 7 este a patra victima inregistrata in ultimele zile pe soselele din judet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro