Imagini socante: Patronul unui club de manele din Gorj, batut cu cruzime in propriul local de un condamnat la inchisoare

Imagini socante: Patronul unui club de manele din Gorj, batut cu cruzime in propriul local de un condamnat la inchisoare

STIREA INITIALA Patronul clubului "Malibu", din Rovinari, a fost cu bestialitate in propriul local de catre Claudiu Nastasiu, un tanar de 29 de ani care tocmai ce fusese condamnat la doi ani de inchisoare, pentru un scandal pe care l-a facut in clubul de manele.

acum 96 luni (13 Feb 2016)

UPDATE Cei doi barbati care l-au agresat pe patronul unui club din orasul Rovinari au ajuns vineri in arest. Initial, un singur suspect a fost incarcerat, in urma condamnarii la doi ani de inchisoare intr-un dosar de ultraj.

Vineri seara, procurorii au dispus si retinerea celui de-al doilea barbat in varsta de 23 de ani.

Scandalul a avut loc in noaptea de joi spre vineri, cand Florin Coanda, administratorul localului, a fost lovit de cei doi tineri, in timp ce se afla in bar. Barbatul a declarat ca a fost o razbunare a celui condamnat, deoarece a dat declaratii in calitate de martor, la procesul in care inculpatul Claudiu Nastasiu a fost judecat pentru lovirea unui politist, fapta care a fost comisa in luna martie a anului 2015.

"Cei doi erau suparati pentru ca, anul trecut, am oferit imaginile politiei si am dat declaratii in calitate de martor. Au inceput sa ma acuze de faptul ca el si prietenul lui au fost condamnati din vina mea, pentru ca am fost martor.

STIREA INITIALA

Patronul clubului "Malibu", din Rovinari, a fost cu bestialitate in propriul local de catre Claudiu Nastasiu, un tanar de 29 de ani care tocmai ce fusese condamnat la doi ani de inchisoare, pentru un scandal pe care l-a facut in clubul de manele.

Agresorul a venit sa se razbune pe patronul clubului, pentru ca acesta a colaborat cu politia in ancheta in urma careia a fost condamnat la inchisoare. Claudiu Nastasiu a fost insotit de un alt tanar, care a participat la scandal. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro