Imagini nemaivazute de la o operatiune FBI pentru salvarea unei adolescente rapite

Imagini nemaivazute de la o operatiune FBI pentru salvarea unei adolescente rapite

Inregistrarile video si interviurile date de agentii FBI care au realizat coordonat cautarea si salvarea lui Hannah, arata cealalta parte a scenariului privind gasirea fetei si a celui care o rapise, in urma unei adevarate "vanatori" care s-a intins de la granita cu mexicul pana in nordul statului Idaho.

acum 108 luni (21 Feb 2015)

A fost o crima, rapire si o vanatoare care i-a tinut pe americani cu sufletul la gura in vara lui 2013. ABC News a obtinut o inregistrare video care nu a mai fost difuzata niciodata si fotografii ale salvarii fetei rapite, in varsta de 16 ani, Hannah Anderson.

Inregistrarile video si interviurile date de agentii FBI care au realizat coordonat cautarea si salvarea lui Hannah, arata cealalta parte a scenariului privind gasirea fetei si a celui care o rapise, in urma unei adevarate "vanatori" care s-a intins de la granita cu mexicul pana in nordul statului Idaho. Casa lui James DiMaggio a ars din temelii, iar dupa ce pompierii au stins focul pentru nu ajunge la alte case, au gasit cadavrele Christenei Anderson, mama Hannei, si a lui Ethan, fratele fetei rapite.

Imediat au inceput cautarile Hannei despre care in scurt timp s-a aflat ca a fost vazuta intr-o masina cu DiMaggio in apropierea granitei cu Mexicul.

Autoritatile au inceput sa puna cap la cap toate indiciile care sa-ai ajute sa inteleaga intregul caz: corespondenta telefonica a celor doi, e-mailuri, dar si lucruri care au indicat faptul ca Hannah a fost luata cu forta. Barbatul avea impresia ca ar putea avea o relatie cu Hannah daca ar rapi-o si aceasta, dupa un timp, s-ar indragosti de el. In urma unei operatiuni riscante pe un teren care le-a pus probleme fortelor de interventie, autoritatile au reusit sa o salveze pe Hannah si sa-l ucida pe DiMaggio. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro