Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion | VIDEO

Clubul Reina din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinație exclusivistă frecventată de vedete internaționale. Criminalul care a provocat baia de sange de la petrecerea de Revelion este in libertate. Teroristul imbrăcat in Moș Crăciun, surprins de camerele video ale clubului de lux frecventat de vedete internaționale.

acum 75 luni (1 Jan 2017)

Clubul Reina din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinație exclusivistă frecventată de vedete internaționale.

Poliția este intr-o situație jenantă pentru că vanează un terorist fără să știe cine este și de ce a provocat măcelul. Criminalul care a provocat baia de sange de la petrecerea de Revelion este in libertate. Tot aici petreceau de obicei serile cetățenii occidentali care sunt stabiliți in Istambul, a explicat pentru CNN un oficial turc.

Din acest motiv, proprietarul clubului a primit acum zece zile informații chiar de la autoritățile americane despre existența unor informații potrivit cărora s-ar planifica un atac aici, de Revelion. Măsurile de securitate au fost sporite, au declarat reprezentanții clubului ziariștilor, dar fără succes.

Un singur atacator, imbrăcat in Moș Crăciun, cu o mitralieră rusească de tip Kalasnikov, a ucis un paznic de la intrare și apoi a pătrus in club, unde a deschis focul la intamplare.

Clubul era plin pentru că avea loc petrecerea de Revelion. Imagini filmate cu o dronă, pentru un material promotional, arată clubul filmat de sus in timpul unei petreceri similară cu petrecerea groazei din noaptea de Revelion.

Citește mai multe detalii despre atac aici: MASACRU de REVELION. Teroristul imbrăcat in Moș Crăciun, surprins de camerele video ale clubului de lux frecventat de vedete internaționale. A ucis cu sange rece zeci de persoane. Sefa Boydas: Autorităţile spun că au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred că sunt mai multe victime ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro