Imagini deosebite de la concertele din cadrul Festivalului George Enescu

Citește și: Imagini inedite de la concerte de miercuri din cadrul Festivalului George Enescu FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. De asemenea, la Ateneul Roman, in cadrul segmentului "Concertele de la miezul nopții", Cvartetul Voces a susținut un concert care l-a avut ca invitat de Andrei Licareț.

acum 90 luni (11 Sep 2015)

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Joi, pe scena din Sala Mare a Palatului, Sankt Petersburg Philarmonic Orchestra susținut un concert de neuitat, su bagheta dirijorului Yuri Temirkanov. In programul concertului au fost incluse Uvertura de concert "Pe teme in caracter popular romanesc" in La Major op. 32 de Enescu, Concertul nr. 18, semnat de Rachmaniov și Korsakov- Suita simfonică op.

Citește și: Imagini inedite de la concerte de miercuri din cadrul Festivalului George Enescu

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Tot joi, iubitorii de muzică clasică, au putut asculta un recital susținut de New European String Chamber Orchestra.

Programul a inclus opere semnate de Shchedrin, Maistorovici, Ceaikovski și Șostakovici. Orchestrei i s-a alăturat și solistul Eugen Țichindeleanu, laureat al Concursului Internațional "George Enescu" - ediția 2003. De asemenea, la Ateneul Roman, in cadrul segmentului "Concertele de la miezul nopții", Cvartetul Voces a susținut un concert care l-a avut ca invitat de Andrei Licareț. 44 de Schumman și Cvintetul cu pian in fa minor, op.

Citește și: Dirijorul Ion Marin revine in Festivalul Enescu, alături de London Symphony Orchestra

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. 1", de George Enescu, in interpretarea Orchestrei Romane de Tineret, formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni din Romania, sub bagheta dirijorului Kristjan Järvi, renumit in intreaga lume pentru repertoriul transcultural. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro