Imaginea zilei. Daniel Morar, la masa cu Florin Iordache. Explicatiile celor doi. A aparut o noua poza, in care Iordache ii intinde niste foi lui Morar

UPDATE Judecatorul CCR Daniel Morar a declarat pentru Realitatea TV ca "a fost o intalnire neprogramata, ca nu s-au discutat teme de Justitie si nu e niciun motiv pentru speculatii".

acum 63 luni (15 Dec 2017)

UPDATE Judecatorul CCR Daniel Morar a declarat pentru Realitatea TV ca "a fost o intalnire neprogramata, ca nu s-au discutat teme de Justitie si nu e niciun motiv pentru speculatii". Iar Florin Iordache a explicat pentru HotNews.ro ca s-a intalnit "intamplator" cu Morar, la restaurantul din Senat, iar intalnirea a durat 30 de secunde.

"Un fotograf amator a surprins astazi un cadru care m-a umplut de emotie. Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, fost procuror sef DNA, schimba cu gesturi largi retete culinare cu deja celebrul al legilor Justitiei, Florin . Sunt convins ca oamenii sunt amici vechi, discutau despre reteta de pus gogonele din Ardeal si despre reteta ghiveciului de praz culeasa de domnul Iordache din Caracal.

Comisia pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache (PSD), s-a intrunit joi pentru a discuta despre implementarea unei directive europene privind prezumtia de nevinovatie a cetatenilor. La acest document european, PSD si ALDE au agatat amendamente prin care se interzice orice comunicare publica referitoare la dosarele aflate in curs de urmarire penala si de judecata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro