Ilinca Vandici se casatoreste religios si va purta doua rochii de mireasa: cum vor arata si de ce superstitie va tine cont vedeta

Ilinca Vandici se casatoreste religios si va purta doua rochii de mireasa: cum vor arata si de ce superstitie va tine cont vedeta

Dupa doi ani de relatie, Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au facut cununia civila de Paste. Daca prima rochie de mireasa va fi demna de covorul rosu, cea de-a doua va fi una foarte comoda, pentru ca mireasa sa poata dansa pana in zori, asa cum isi doreste.

acum 57 luni (2 Oct 2017)

Dupa doi ani de relatie, Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au facut cununia civila de Paste.

Pentru importantul eveniment, Ilinca Vandici a decis sa poarte doua rochii de mireasa create de designerul roman Andra Turcanu.

"Cred ca o sa fiu cea mai frumoasa mireasa, stiu cat este de creativa si ce iese din mana Andrei Turcanu, asa ca mi s-a facut pielea de gaina in momentul in care am inceput probele la ea. Am probat mai multe variante de tinute, toate superbe, rochii divine, foarte elegante, imi plac toate la fel de mult", a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a precizat ca este hotarata insa sa tina cont de o superstitie: "Andrei nu va vedea nicio rochie pana in ziua nuntii."

La randul ei, designerul Andra Turcanu s-a declarat foarte fericita sa ii fie alaturi vedetei Kanal D in ziua nuntii si a facut cateva precizari legate de cele doua tinute.

Daca prima rochie de mireasa va fi demna de covorul rosu, cea de-a doua va fi una foarte comoda, pentru ca mireasa sa poata dansa pana in zori, asa cum isi doreste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro