Ilie Sarbu despre ce castiga cetatenii din suspendarea presedintelui: NIMIC, NIMIC. Aici nu e vorba de cetateni

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat, dupa intalnirea presedintelui Senatului cu liderii de grupuri parlamentare, ca Tariceanu a inmanat cererea de suspendare din functie a presedintelui Basescu tuturor liderilor de grup, in cadrul sedintei, o decizie a PSD urmand a fi luata de conducerea partidului, informeaza Mediafax. "Cetatanii romani nu au castigat nimic de pe urma conducerii Romaniei de catre presedintele Basescu si acum, pe ultima suta de metri, trebuia sa le arate mai mult ca pierd, prin raportul cu nominalizarea comisarului, prin relatiile cu statele din jurul conflictului.

acum 79 luni (8 Sep 2014)

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat, dupa intalnirea presedintelui Senatului cu liderii de grupuri parlamentare, ca Tariceanu a inmanat cererea de suspendare din functie a presedintelui Basescu tuturor liderilor de grup, in cadrul sedintei, o decizie a PSD urmand a fi luata de conducerea partidului, informeaza Mediafax.

Despre motivele pentru suspendarea presedintelui, din cererea formulata de presedintele Senatului, Ilie Sarbu a spus: "Daca ne-am uita cu mai multa atentie la ceea ce face presedintele Traian Basescu, gasim mult mai multe si mult mai grave".

Intrebat cat de oportuna este aceasta suspendare la finalul mandatului lui Traian Basescu, Ilie Sarbu a sustinut ca nu s-a gandit inca. "O sa analizam toate aceste aspecte si o sa ma pronunt", a adaugat Ilie Sarbu, afirmand ca va prezenta colegilor aceasta cerere in sedinta de grup. "Stiti bine care este relatia lui cu Parlamentul, cu Guvernul, ce sa faca, sa vina sa ne ceara ce?", a comentat Sarbu. Ilie Sarbu a continuat: "El face caz de asta, el ar vrea sa se rastoarne lucrurile si sa inceapa razboi in Romania, ca sa ramana presedinte. E o iluzie asta, pe care el o alimenteaza de multa vreme, cat e de important el in zona. Daca ati fi in locul lui Obama sau al altor lideri mari, la ora actuala, un presedinte pe final de mandat, care mai are o lua si ceva de stat in functie, ce poate sa mai faca?.

Intre motivele de suspendare, Ilie Sarbu a mentionat implicarea lui Traian Basescu in campania electorala a PMP.

Intrebat daca nu i se da sansa lui Traian Basescu de a intra in campanie, Ilie Sarbu a raspuns: "Nu mai seamana una cu alta, si stie si dansul asta.

Ilie Sarbu a fost intrebat ce ar castiga cetatenii romani de pe urma acestei suspendari a presedintelui Basescu.

"Cetatanii romani nu au castigat nimic de pe urma conducerii Romaniei de catre presedintele Basescu si acum, pe ultima suta de metri, trebuia sa le arate mai mult ca pierd, prin raportu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro