Ilie Nastase: Simona este numarul 1 in echipa si voi conta pe ea foarte mult. O sa fie problema la dublu

Noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Năstase, a declarat că va conta foarte mult pe Simona Halep in meciul cu Belgia din luna februarie, precizand că problema o reprezintă alcătuirea echipei de dublu, citează Agerpres.

acum 90 luni (5 Dec 2016)

Noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Năstase, a declarat că va conta foarte mult pe Simona Halep in meciul cu Belgia din luna februarie, precizand că problema o reprezintă alcătuirea echipei de dublu, citează Agerpres. Eu pot să le incurajez in momentele mai grele de pe scaun, altceva ce să le spun? Nu voi fi antrenor, eu doar o să stau pe scaun. Ele toate au antrenori, iar dacă aceștia le mai strigă cate ceva, nu o să mă bag eu. In meciurile respective o să mă bag, dar la altceva nu. Dacă trebuie să vorbesc, vorbesc, dacă nu, nu mă mișc, mă fac statuie mută. Incă nu am discutat despre dublu, dar o vom face in următoarele săptămani", a spus Năstase, prezent duminică seara la Gala Tenisului Romanesc.

Intrebat dacă o va convoca pe jucătoarea Sorana Cirstea, cea care a spus că numirea lui in locul Alinei Tecșor in postura de căpitan nejucător este ''ciudată'' și ''suspectă'', Ilie Năstase a răspuns că totul depinde de performanţa ei pe teren.

"Nu știu cine a zis, ce a zis, dar eu o să fac echipa după clasament. Dar dacă nu intră, eu nu fac concesii, așa cum se făceau inainte probabil". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro