Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Nu vreau sa spun mai multe, dar sa ne lamureasca de ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup. Nici politica de casatorii nu cred ca iti iese foarte bine, dar nu ma bag eu unde nu imi fierbe oala, asa ca oricat de legenda vie esti matale nu imi permit sa iti dau sfaturi.

acum 67 luni (6 Apr 2015)

>

In schimb a ales sa participe la turneul de la Stuttgart. "N-as vrea sa comentez mai multe, dar nu e normal. Intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. Nu vreau sa spun mai multe, dar sa ne lamureasca de ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup. Eu m-as fi dus sa evoluez pentru Cupa Davis, pentru tara mea, ea merge la Stuttgart". Nu o sa mai dea vacile lapte, graul nu mai incolteste si livezile nu mai rodesc. As fi zis ca nici mamele nu o sa mai alapteze, dar aici intru pe teritoriul Oliviei Steer si imi e teama pentru ca eu sunt vaccinata de mica. Acest patriot care a finantat evolutia Simonei Halep, de pe vremea cand nu stia nimeni de existenta ei, e suparat. Cred ca din greseala, la micul dejun pregatit cu dragoste si atentie de sotia n+1, Ilie Nastase a mancat cerealele cu aroma de patriotism ale copiilor si s-a umflat dragostea de tara in el. E tare catranit ca Simona nu e patrioata si alege sa participe la un turneu unde sunt masini Porsche. Cine esti, bre, tu pentru Simona Halep ca sa-ti permiti sa fii suparat? Pai nu era mai bine sa votezi matale sa mearga Dan Sova la DNA, lucru care iti statea in putere, decat sa te bati cu caramida de euroi in piept ca esti patriot?

Draga Ilie, daca-mi permiti, si eu sunt suparata pe tine ca nu a mai ramas nicio urma decenta dintr-un fost sportiv si toata imaginea ta e construita pe declaratii nastrusnice. Nici politica de casatorii nu cred ca iti iese foarte bine, dar nu ma bag eu unde nu imi fierbe oala, asa ca oricat de legenda vie esti matale nu imi permit sa iti dau sfaturi. Asadar, draga Ilie, vezi-ti de treaba ta si lasa fata in pace. E ok sa-i placa masinile Porche, desi nu le importa prietenul Tiriac. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro