Ilie Nastase la 70 de ani. Cate au fost, de fapt, cele 1000 de femei care au trecut prin patul fostului mare tenismen

Ilie Nastase la 70 de ani. Cate au fost, de fapt, cele 1000 de femei care au trecut prin patul fostului mare tenismen

Ilie Nastase a castigat 58 de titluri in cariera sa si pe 23 august 1973 a fost declarat primul numar 1 mondial din istoria tenisului. FOTO Nevestele lui Nastase: Amalia, Brigitte, Alexandra si Dominique Prima lui dragoste adevarata a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a casatorit in 1972 si de care a divortat zece ani mai tarziu.

acum 43 luni (19 Jul 2016)

Ilie Nastase a castigat 58 de titluri in cariera sa si pe 23 august 1973 a fost declarat primul numar 1 mondial din istoria tenisului. In anul respectiv el castigase 17 turnee, fiind cel mai bun an din cariera sa.Gratie acestor rezultate, Ilie Nastase a ajuns o vedeta internationala, capatand notorietate pe toate meridianele globului. Nastase a punctat insa si in plan personal, fiind socotit unul dintre cei mai cuceritori barbatii ai lumii. S-a spus ca ar fi avut peste 1000 de femei, dar fostul tenismen a reglat acest numar intr-un interviu acordat englezilor de la Dailymail. Dar nu au fost atat de multe. Eu am nevoie doar de persoane pline de viata, tinere.

FOTO Nevestele lui Nastase: Amalia, Brigitte, Alexandra si Dominique

Prima lui dragoste adevarata a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a casatorit in 1972 si de care a divortat zece ani mai tarziu. Cei doi au o fiica Nathalie, de 39 de ani.

A doua nevasta a lui Ilie Nastase a fost actrita si manechinul Adelaide Alexandra King. Dupa nunta au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 27 de ani, si Charlotte, in varsta de 23 ani.

Ilie Nastase si Amalia Teodosescu s-au cunoscut in 1996, la primul concert al lui Sting la Bucuresti, pe cand ea avea 20 de ani si el 50. La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marca de tigari. Cei doi s-au casatorit la 5 iunie 2003, la biserica ortodoxa St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Dupa 12 ani petrecuti in cuplu, cei doi au impartit atat custodia celor doua fiice, Alessia (13 ani) si Emma (10 ani), cat si averea lui Ilie Nastase.

Din 2010, Ilie Nastase este cu actuala sotie, timisoreanca Brigitte Sfat, mai mica decat el cu 30 de ani.

Cea mai cunoscuta poveste de iubire cu o vedeta este cea dintre el si reputata diva americana Diana Ross. Cei doi s-au cunoscut in anul 1... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro